AFA

Associació de famílies d'alumnes CEIP Talaiot

Un nou curs amb més il·lusió que mai

Com ens pots contactar afatalaiot@gmail.com
Curs 2019/2020

L'AFA és l'associació de famílies d'alumnes de CEIP Talaiot de s'Illot (antiga APIMA)
Mantenim un contacte directe amb el Centre Educatiu per col·laborar amb l'organització del menjador i matinera. A més s'ofereixen activitats extraescolars, s'organitzen excursions, festes tradicionals i culturals i altres activitats per fer comunitat educativa

Fes-te soci!

Necessitam de ses famílies per seguir amb aquest projecte d’AFA, per això volem que com o família sòcia estiguis al grup de Whatsapp per estar informat i per poder participar de manera activa de ses decisions i accions que son necessàries per fer d’aquest projecte una realitat per tots es nins i nines des CEIP Talaiot.
La quota de soci es de 15 euros per alumne matriculat i de 7 euros per familia nombrosa

A més de poder participar amb ses decisions de s’AFA, ser socis també du una sèrie d’avantatge per tots els seus membres com son:

assegurança escolar: que cobreix es nin en cas de rompre ulleres, caigudes, etc assegurança i descomptes a activitats extraescolars descompte a escola matinera facilitats i descomptes pels associats a l'AFA en les activitats que s'organitzin

Estatuts

Descarregar

Inscripció

Descarregar

Voluntariat

Vull ajudar a preparar el berenar: cada matí el personal de l’escola prepara el berenar de tots els infants, s’obri una plaça tots els dimarts i tots els dijous per participar en aquesta preparació.

Vull ajudar en l’acompanyament de les sortides: una vegada a la setmana hi ha una sortida per l’entorn proper que du a terme la comunitat de petits, s’obri una plaça tots els divendres per participar d’aquesta sortida.

Vull ajudar a cuidar les plantes: a diferents espais de l’escola hi ha cossiols i jardineres amb diferents tipus de plantes, s’obri una plaça setmanal tots els dilluns per participar de venir a regar i cuidar d’elles.

Vull ajudar en les entrades i sortides: l’escola té un projecte amb el policia tutor “vine a peu o en bici a l’escola” i cada dia hi ha una plaça disponible per acompanyar l’entrada i la sortida de l’escola. Amb l’ajuda del voluntari s’assegura la tranquil·litat dels infants a l’hora d’entrar i sortir del centre.

Vull ajudar a cuidar els espais del centre: l’escola té diferents materials que necessiten de manteniment: fusta de l’exterior, mobles, etc s’obri una plaça setmanal per participar d’aquest manteniment.

Vull ajudar en el moment del conte: cada dia a les 13h es conta un conte a comunitat de petits, s’obri una plaça tots els divendres per participar d’aquest moment.

Vull ajudar en el moment dels tallers: cada dia hi ha diferents opcions de tallers a comunitat de mitjans i de grans, s’obri una plaça setmanal per venir i fer un taller sobre algún tema/habilitat/capacitat que el voluntari tengui i vulgui aportar als infants.

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Pots parlar i concretar a través de l’acompanyant de l’entrada i/o de la sortida.

Pots parlar i concretar amb Direcció.

Pots parlar i concretar amb l’Associació de Famílies.

Curs 20-21


Aquest any l'organització d'activitats es veu condicionada per la situació mundial i consegüentment reduïdes.
No poguent gestionar ni oferir matinera, excursions ni events.
Aquest curs escolar L'AFA tendrà funcions administratives i de comunicació entre centre i famílies.
No es duran a terme noves subscripcions ni altes


Les Families Parlen

Contacta'ns

Adreça

Carrer Anfos s/n , 07687 S'Illot

Telefon

971811082

Email

ceiptalaiot@educaib.eu

Horaris

Dl a Dv 8:45 a.m. a 13:45 p.m.

Atenció a les families

Dimecres 14:00 p.m. a 15:00 p.m.

Envia la teva sol.licitud

SOL.LICITUD CATALÀ

SOL.LICITUD CASTELLÀ

SOL.LICITUD ANGLÈS